Wouter Harbers Heidestein, Manschot Grafimedia.jpg

Wouter Harbers

Chopin-recital

Maandag 4 maart speelt de jonge pianist Wouter Harbers (32). Hij is in Zeist en omstreken een fenomeen: hij verwent daar zijn plaatsgenoten elke eerste woensdagochtend van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek… Theater Flint ontdekte deze enthousiaste musicus, die het als zijn missie ziet om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor íedereen’. Daarom geeft Wouter dit muziekseizoen elke maandagochtend van de maand een gratis concert in de Sint Aegtenkapel in hartje Amersfoort.

In het recept voor de koffieconcerten staat een ontspannen sfeer bovenaan. U bent om 10:00u welkom voor een gezellig bakje koffie en om 10:30u gaan we naar de concertzaal. Daar begint Wouter met een vrolijk stukje toelichting over de componisten en muziekstukken die die ochtend de revue zullen passeren. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. Deze keer neemt Wouter u mee in de wereldberoemde muziek van Frédéric Chopin. Iemand zei ooit over Wouters Chopinalbum: “Deze muziek past Wouter als een handschoen.” Op 4 maart zult u merken dat dat zeker geen overdrijving is…

Kom een keer ervaren waarom deze formule in Zeist al jaren een daverend succes is en waarom Flint dit graag naar Amersfoort haalt! Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of überhaupt verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan even via info@wouterharbers.nl of bel 06 3860 3539.

Klassieke muziek
Bestel Kaarten

Reserveer een zitplaats voor het middagconcert via info@wouterharbers.nl

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte