Yentl en de Boer - Magie (Thijs Meuwese & Daan Colijn) 1.jpg

Yentl en De Boer

U kent ze misschien van hun muzikale bijdragen aan RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes op de radio, van Frits Spits of via-via. Het cabaretduo wordt geprezen om de kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie en ontving de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs 2014 voor het beste theaterlied (‘Ik heb een man gekend’).
 
Tijd voor de volgende stap in de grote Yentl en de Boer-saga: nieuwe liedjes, bizarre verhalen en personages. Wanneer maakt u nou echt iets bijzonders mee? Ja, toen u een baby was. Toen hing er zo’n knuffel boven uw bed, waar muziek uitkwam. Maar tegenwoordig? U wilt nou eindelijk wel iets meemaken dat u even optilt boven het alledaagse. Noem het ‘Magie’. 

www.yentldeboer.nl

Na afloop van Yentl en De Boer vindt TREK Live plaats. Joshua Meijer verzorgt na de voorstelling een optreden. TREK Live is gratis toegankelijk, ook als je geen kaartje voor de voorstelling hebt!

Cabaret
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Extra informatie

Tekst, muziek en zang

Yentl Schieman en Christine de Boer

Eindregie

Michiel de Regt

Tekstadvies

Yannick van de Velde

Decorontwerp

Marloes en Wikke

Lichtontwerp

Yuri Schreuders

Kostuumontwerp

Esmée Thomassen

Techniek

Dennis Verhaeg

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte