DSC_0065.jpg
eindshot middag.jpg

Amersfoorts Sportgala 2019

Jubileumeditie

Dit jaar is de tiende editie van het Sportgala en om dat te vieren wordt alles uit de kast getrokken. Aan het eind van de avond weten we wie zich sportvrouw, sportman, sporttalent, sportspecial, sportvereniging en sportploeg van het jaar mogen noemen.

Onder leiding van Jeroen Stomphorst wordt er een mooi programma neergezet, wat vrijwel volledig gevuld wordt met Amersfoorts talent. Muzikale en sportieve toppers zorgen voor een avond vol entertainment. Dansgroep Unbreakable treedt onder andere op. Het programma wordt een mix van sport en show. Een avond voor iedereen. Voor iedereen die iets met sport heeft en anderen uit de sport wilt ontmoeten, maar ook voor de liefhebbers van entertainment is het de moeite waard om komen kijken.

Het Sportgala en de Huldiging van de kampioenen wordt georganiseerd door de gemeente Amersfoort, SRO en de Amersfoortse Sportfederatie.

Meer informatie is te vinden op www.amersfoortsportgala.nl

Te gast

Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd. Het toegangskaartje is exclusief pauzedrankje en er is een onbewaakte garderobe aanwezig.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!