Space Academy Live - André Kuipers en Sander Koenen - 01.jpg
Space Academy Live - André Kuipers en Sander Koenen - 02.jpg
Space Academy Live - André Kuipers en Sander Koenen - 04.jpg
Space Academy Live - André Kuipers en Sander Koenen - 05.jpg
Space Academy Live - André Kuipers en Sander Koenen - 03.jpg

André Kuipers en Sander Koenen (8+)

Space Academy live, een buitenaards avontuur!

Zet u schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte! Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen nemen u mee naar een wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. Waar er kan worden hardgelopen op de muur en gefietst zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels valt, maar zweeft in bollen.

Tijdens deze wervelende show reist u naar de verste uithoeken van het heelal. Met bijzondere videobeelden en live-experimenten komt de ruimte écht tot leven. Heeft u na de spannende reis nog een brandende vraag aan André? Dan kunt u die aan het eind aan hem stellen.

Win Meet & Greet met André Kuipers
Iedereen die een kaartje koopt (of al heeft gekocht) maakt kans op een meet & greet met André Kuipers op 23 december om 14.50 uur. Wat moet u doen?

Om kans te maken op de meet & greet mailt u vóór donderdag 19 december het volgende naar publiciteit@flint.nl:
• Uw voor- en achternaam
• Uw leeftijd
• Met hoeveel personen u aanwezig bent bij de voorstelling
• Uw beste vraag/vragen aan André Kuipers over onze planeet aarde

Uit alle inzendingen worden 5 winnaars (t/m 18 jaar) getrokken. De winnaars krijgen vooraf bericht van Flint. Zij mogen samen met hun gezelschap naar de meet & greet komen na afloop van de voorstelling. Tevens maakt uw vraag kans om te worden opgenomen in het nieuwe boek van André Kuipers en Sander Koenen over planeet aarde.

https://andrekuipers.com/

Familievoorstelling
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Let op: in verband met de kerstdrukte in het centrum verwachten wij dat de parkeergarage deze dag erg druk zal zijn. Wij vragen u indien mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes