bts-Duster Sisters.jpg
bts-Sixties Generation.jpg (2)
Bts-John Carmen Peter-1.jpg (1)

Back to the Sixties

Voor De Vrienden van Meander

In samenwerking met Flint brengen 15 artiesten uit Amersfoort e.o. met 30 wereldberoemde songs een spetterende ode aan de geweldige muzikale jaren zestig.

Met o.a. Sixties Generation, Carmen Pierik, Dik Hazeleger, The Duster Sisters, Peter Sips en John ter Weyden. Nummers van o.a. Chuck Berry, The Beatles, Elvis Presley, Cliff Richard, Bob Dylan, The Sandy Coast, The Cats, Cilla Black en Neil Diamond. In deze zeer afwisselende muziek/theatervoorstelling verder verhalen aan de hand van filmpjes en foto’s. Een hoog meezinggehalte door de projectie van veel songteksten.

De opbrengst van deze benefietvoorstelling gaat naar de Stichting Vrienden van Meander. Aan het einde van het eerste lustrumjaar van het nieuwe Meander willen de artiesten tevens de artsen, verplegend- en overige personeel, alsmede de vrijwilligers van ons fantastische Medisch Centrum in het zonnetje zetten.

Ieder jaar steunt Flint een goed doel, dit jaar is dat de voorstelling Voor de Vrienden van Meander. Lees hier meer over deze samenwerking.

 

Te gast Muziek

Deze voorstelling wordt door een externe partij georganiseerd en valt buiten de reguliere theaterprogrammering.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!