morssinkhofterra-brugklasdemusical-2.jpg
morssinkhofterra-brugklasdemusical-1.jpg
morssinkhofterra-brugklasdemusical-3.jpg
morssinkhofterra-brugklasdemusical-4.jpg
morssinkhofterra-brugklasdemusical-7.jpg
morssinkhofterra-brugklasdemusical-9.jpg

Brugklas de Musical (9+)

Naar de populaire tv-serie 'Brugklas'

De populaire en met de Gouden Stuiver 2017 bekroonde tv-serie ‘Brugklas’ komt naar Flint. Super, want zo kunt u alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school van nóg dichterbij meemaken. In ‘Brugklas de Musical’ gaan Max, Selma, Emma, Jamie en een nieuwe brugpieper een hiphopmusical over Willem van Oranje maken. Max vindt het een vet idee, lekker out of the box! Maar Emma wil per se de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Een zoektocht naar wie u bent, in de belangrijkste periode van uw leven.

www.brugklasdemusical.nl

Familievoorstelling

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!