CCDC (4) photo by Conrado Dy-Liacco.jpg
CCDC (7) photo by Miranda Li.jpg
CCDC (6) photo by Miranda Li.jpg
CCDC (9) photo by Conrado Dy-Liacco.jpg
CCDC (12) photo by Miranda Li.jpg
CCDC 365 (3) photo Conrado Dy-Liacco.jpg
CCDC (2) photo by Conrado Dy-Liacco.jpg

CCDC (City Contemporary Dance Company)

Als Yin & Yang botsen

Deze voorstelling is afgelast. De producent heeft in overleg met de theaters besloten om de voorstelling terug te trekken. Gezien de huidige situatie m.b.t. de ontwikkelingen rond het Coronavirus is het laten overkomen van het gezelschap uit Hong Kong en het spelen van deze prachtige voorstelling helaas niet verantwoord. Deze beslissing is met veel zorgvuldigheid genomen. Bezoekers ontvangen hierover persoonlijk bericht.

City Contemporary Dance Company (CCDC) is een fascinerend dansgezelschap uit Hong Kong dat de tradities uit het oude China vlekkeloos laat samenvloeien met de hedendaagse ritmes van hun thuisstad. “CCDC’s performances reflect the creativity of Hong Kong's vibrant, multifaceted culture”, zoals ze het zelf zeggen. Onder de prachtige titel ‘Als Yin & Yang botsen’ gunnen de veertien dansers ons een blik op het zelfbeeld van China. Soms serieus, soms met een ondeugende glimlach, maar altijd op topniveau.

City Contemporary Dance Company werd veertig jaar geleden opgericht door Willy Tsao en is in die periode uitgegroeid tot een van de beste dansgezelschappen van Hong Kong en China. De groep maakte meer dan zestig internationale tournees en doet nu ook Nederland aan. De kranten van onze oosterburen en in Amerika laten weten dat we in onze handen mogen knijpen met hun komst: “Technisch briljant gezelschap met enorme acrobatische kwaliteiten” (Stuttgarter Zeitung) en “Een groep sterke en uiterst goed getrainde jonge dansers” (New York Times).

www.ccdc.com.hk

Dans

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!