Cirque Alfonse - Tabarnak (Guillaume Morin) 2.jpg
Cirque Alfonse - Tabarnak (Guillaume Morin) 3.jpg

Cirque Alfonse

Tabarnak

Deze voorstelling wordt op een nader te bepalen datum ingehaald. Bezoekers worden per mail op de hoogte gebracht.

Cirque Alfonse verwierf in korte tijd internationale faam met vernieuwende muzikale shows vol spectaculaire acrobatische hoogstandjes. Het Canadese gezelschap baseert zich voor ‘Tabarnak’ – een veel geslaakte krachtterm in Quebec – op de dorpskerk in de gemeenschap waar de meesten van hen opgroeiden. De performers gaan in deze voorstelling ter kerke en geven het publiek tijdens een wervelende hoogmis inzicht in hun interpretatie van heilige huisjes. Met een stevige band, verbluffende acrobatiek en veel vrolijkheid ontstaat een anarchistische en poëtische kruistocht, een levendig muzikaal circus waarbij het orgel een aanstekelijke riff speelt en de kerkbanken op hun kop gezet worden. Een hemelbestormende rockmusical in onnavolgbare stijl. Het wordt een feest. Tabarnak!

www.cirquealfonse.com

Bijzonder

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!