1920_GV_Company_f_PR_PIT_Producties_liggend_3.jpg

Company

Paul Groot, Cystine Carreon, Maartje van de Wetering e.a.

Helaas is deze voorstelling door een wijziging in de tourneeplanning geannuleerd. Bezoekers die een kaartje hebben gekocht voor deze voorstellingen ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Een topcast en een orkest brengen het veelbekroonde meesterwerk ‘Company’ van Stephen Sondheim op de planken. De iconische Broadway-hit uit 1970, midlife-musical en relatiekomedie ineen, ontving maar liefst vijf Drama Desk Awards en zes Tony’s.

Op zijn verjaardagsfeest lijkt er iets te missen in het leven van Robert. Hij is charmant, sexy, succesvol. Mannen willen hem zijn, vrouwen willen hem hebben. Toch is hij nog steeds single. Hij ziet de vriendenstellen in zijn leven met hun eigen dagelijkse beslommeringen: ze trouwen en scheiden, hebben relaties en kinderen. Maar Robert - Robby voor vrienden - vraagt zich af: heb ik wel een ander nodig om mezelf te zijn? Zijn bruisende verjaardagsfeest wordt een hilarische hellevaart langs lust, jaloezie, trouw, wrok, hartstocht, likes/dislikes en ander relatieleed. Wie kan Robert redden nu een complete meltdown dreigt?

Van de producent van 'Into the Woods' en 'Putting It Together'.
www.pitproducties.nl

Musical

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!