Danny Vera - Pressure Makes Diamonds (Escha Tanihatu) CAMPAGNEBEELD.jpg
Danny Vera - Pressure Makes Diamonds (onbekend) EXTRA VOOR WEBSITE 1.jpg
Danny Vera - Pressure Makes Diamonds (onbekend) EXTRA VOOR WEBSITE 2.jpg
Danny Vera - Pressure Makes Diamonds (onbekend) EXTRA VOOR WEBSITE 3.jpg

Danny Vera

Pressure Makes Diamonds

Singer-songwriter Danny Vera, bekend om zijn onderscheidende americana-sound, schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. De getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren. In ‘Pressure Makes Diamonds’ beleeft u hem zoals u hem nog niet eerder zag en hoorde. Toerde de immer perfect geklede Vera eerder solo of met een band, dit keer neemt hij een blazerssectie en een strijkensemble mee, waardoor u zich in de tijd van de orkesten van weleer waant. Zo kan hij zijn gelijknamige album groots op het podium brengen.

www.dannyvera.com

Na afloop vindt TREK live plaats waar Arno Mijnten een optreden verzorgt. TREK live is gratis toegankelijk.

FliFlu

Muziek

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!