Dolfje Weerwolfje Peggy_de_Haan-114.jpg
Dolfje Weerwolfje Peggy_de_Haan-104.jpg
Dolfje Weerwolfje Peggy_de_Haan-63.jpg
Dolfje Weerwolfje Peggy_de_Haan-52.jpg
Dolfje Weerwolfje Peggy_de_Haan-71.jpg
Dolfje Weerwolfje Peggy_de_Haan-95.jpg
Dolfje Weerwolfje Peggy_de_Haan-109.jpg
Dolfje Weerwolfje Peggy_de_Haan-6.jpg

Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks (6+)

‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’ is een spiksplinternieuwe familiemusical gebaseerd op de door kinderen verslonden boekenreeks van Paul van Loon. Net als in het succesvolle ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ barst het ook in deze opvolger van de leuke liedjes, mystieke wezens en tovertrucs.

Op een nacht belandt Dolfje Weerwolfje per ongeluk in het heksenbos. Verboden terrein, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes, maar als de moerasheks erachter komt dat er een weerwolfje in het heksenbos rondloopt, wordt Dolfje gevangen genomen. Er barst een strijd los tussen heksen en weerwolven. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?

Blijf na afloop nog even in de foyer om op de foto te gaan met Dolfje en Foeksia tijdens de Meet & Greet. Wakkabakkaboe!

www.rep.nu

Na afloop vindt TREK live plaats waar DJ MaXerati een optreden verzorgt. TREK live is gratis toegankelijk.

Familievoorstelling

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!