Doornroosje De Musical (Nick van Ormondt) 4.jpg
Doornroosje De Musical 001 - Wim Lanser.jpg
Doornroosje De Musical 002 - Wim Lanser.jpg
Doornroosje De Musical 003 - Wim Lanser.jpg
Doornroosje De Musical 005 - Wim Lanser.jpg
Doornroosje De Musical 006 - Wim Lanser.jpg
Doornroosje De Musical 007 - Wim Lanser.jpg
Doornroosje De Musical 008 - Wim Lanser.jpg
Doornroosje De Musical 009 - Wim Lanser.jpg
Doornroosje De Musical 010 - Wim Lanser.jpg (1)
Doornroosje De Musical 011 - Wim Lanser.jpg

Doornroosje, De Musical (4+)

Van Hoorne Entertainment

‘Doornroosje De Musical’ is een magische voorstelling boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor. Sita Vermeulen vertolkt het prachtige prinsesje dat leeft in een land hier ver, ver vandaan. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig. Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar de gemene tovenares Fien heeft zo haar eigen plannen. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Hoe dat afloopt, ziet u in deze feeërieke familievoorstelling, waarin het ook vaak lachen, gieren en brullen is.

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! U maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kunt u met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kunt u nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty.

www.vanhoorne.com

Familievoorstelling

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!