Ellen ten Damme - Casablanca (Danny Ellinger) 1.jpg
Ellen ten Damme - Casablanca (Danny Ellinger) 3.jpg
Ellen ten Damme - Casablanca (Danny Ellinger) 4.jpg
Ellen ten Damme - Casablanca (Danny Ellinger) 5.jpg
Ellen ten Damme - Casablanca (Danny Ellinger) 6.jpg
Ellen ten Damme - Casablanca (Danny Ellinger) 7.jpg
Ellen ten Damme - Casablanca (Danny Ellinger) 8.jpg
Ellen ten Damme - Casablanca (Danny Ellinger) 9.jpg

Ellen ten Damme & The Magpie Orchestra

Casablanca

Ellen gaat verder! Na het grote succes van de show ‘Paris-Berlin’ kon een vervolg, met allemaal nieuwe nummers, natuurlijk niet uitblijven. Dus gaat ze met The Magpie Orchestra en route, van Parijs naar Casablanca. De exotische, spannende ontmoetingen die onderweg plaatsvinden, leveren de prachtigste Franse liederen op. Of Ellen ooit aan zal komen, is nog maar de vraag. Met haar achtkoppige superband brengt topentertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek. ‘Casablanca ‘wordt een spannende mix van culturen, met muziek van onder meer Charles Aznavour, Françoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker. Français met een vleugje Arabique!

www.ellentendamme.nl

FliFlu

Muziek

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!