Big Bo promo pic.jpg
Loose Cannon.jpg

Flint Festival Sessies

Flirting with the Blues

Helaas is de middagsessie op 25 juli geannuleerd. Bezoekers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Het overdekte terras van Flint is dit jaar uw mini-festivalterrein!

In de zomermaanden staat bijna iedere vrijdag- en zaterdagavond in het teken van een van de festivals, die dit jaar niet kunnen doorgaan. De organisaties van diverse festivals stelden voor u een intiem programma samen, zodat u de festivalsfeer dit jaar niet hoeft te missen.

Liefhebbers kunnen voor € 29,50 een plaats reserveren, inclusief een lunch/diner bereid op de Barbecue-Smoker (exclusief dranken) en u beleeft de unieke live optredens.

Programma Flirting with the Blues:

vrijdag 5 juni: RootzStock Storybook Session (GEWEEST)
zaterdag 6 juni: Emily H. & The Blues Explosion (GEWEEST)

vrijdag 24 juli - 18.30 uur: Loose Cannon
zaterdag 25 juli - 12.30 uur: GEANNULEERD
zaterdag 25 juli - 18.30 uur: Big Bo

Loose Cannon
Wat begon als een meisjesdroom wordt nu werkelijkheid: vanuit de Amersfoortse hippieband een uitstapje maken naar country en rhythm-and-blues.

In eerste instantie met een liedje of tien van Ilse DeLange en verder niets, maar dat groeide uit tot een wat groter repertoire met nog meer artiesten. De band neemt je mee langs Bonnie Raitt, Norah Jones en een aantal andere sterren in het wereldje.

Ramon Doornekamp – zang en cajon
Xander Buvelot – bas
Frank Stukker – gitaar en zang
Will Maas – keys
Loesje Porrio – zang

Big Bo
Meervoudig award winnaar Big Bo speelt al meer dan 30 jaar zijn blues met hart en ziel. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem begeleidt hij zichzelf op akoestische en elektrische gitaar, steel dobro, “cigarbox” gitaar, mondharmonica, snare drum, hi-hatt en bassdrum. In deze “one-man-band” setting speelt hij naast eigen werk voornamelijk blues-klassiekers uit de jaren ’30, ’40 en ’50 waarbij onversneden en vaak obscure Deltablues de boventoon voert.

Emotionele akoestische Blues, vlotte Ragtime en doorleefde Deltablues, songs vol bezieling gebracht, worden doorspekt met virtuoos spel op slide-gitaar en rudimentair fingerpicking-werk.

    

Ons overdekte terras wordt mogelijk gemaakt door ARRO tentverhuur.

Festival Muziek

Uiteraard worden de anderhalve-meter-richtlijnen gehandhaafd. Inloop voor de ‘Flint Festival Sessies’ is in de middag tussen 11.30 en 12.30 uur en in de avond tussen 17.30 en 18.30 uur. Het gezelschap per tafel dient uit één huishouden te komen. Vooraf vindt een controlegesprek plaats. Dieetwensen kan men van tevoren bij de kassa doorgeven. Tijdig reserveren wordt aangeraden, want het aantal plaatsen is beperkt.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

vr 11 feb

Dutch Eagles

Gold

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!