Dave Chavez.jpg
Loose Cannon.jpg
Philip Kroonenberg.jpg

Flint Festival Sessies

Flirting with the Blues

Het overdekte terras van Flint is dit jaar uw mini-festivalterrein!

In de zomermaanden staat bijna iedere vrijdag- en zaterdagavond in het teken van een van de festivals, die dit jaar niet kunnen doorgaan. De organisaties van diverse festivals stelden voor u een intiem programma samen, zodat u de festivalsfeer dit jaar niet hoeft te missen.

Liefhebbers kunnen voor € 29,50 een plaats reserveren, inclusief een lunch/diner bereid op de Barbecue-Smoker (exclusief dranken) en u beleeft de unieke live optredens.

Programma Flirting with the Blues:

vrijdag 5 juni: RootzStock Storybook Session (GEWEEST)
zaterdag 6 juni: Emily H. & The Blues Explosion (GEWEEST)

vrijdag 24 juli - 18.30 uur: Loose Cannon
zaterdag 25 juli - 12.30 uur: Phillip Kroonenberg
zaterdag 25 juli - 18.30 uur: Dave Chavez Band

Loose Cannon
Wat begon als een meisjesdroom wordt nu werkelijkheid: vanuit de Amersfoortse hippieband een uitstapje maken naar country en rhythm-and-blues.

In eerste instantie met een liedje of tien van Ilse DeLange en verder niets, maar dat groeide uit tot een wat groter repertoire met nog meer artiesten. De band neemt je mee langs Bonnie Raitt, Norah Jones en een aantal andere sterren in het wereldje.

Ramon Doornekamp – zang en cajon
Xander Buvelot – bas
Frank Stukker – gitaar en zang
Will Maas – keys
Loesje Porrio – zang

Philip Kroonenberg
Philip Kroonenberg is niet de typische singer-songwriter. Ja, hij schrijft prachtige teksten. Onlangs nog over zijn zwaar zieke vrouw - NOS radio corifee - Jellie Brouwer. Geschreven in wachtkamer van het ziekenhuis, maar niet deprimerend. De uitgekomen cd kreeg erg veel aandacht met een groot artikel in Volkskrant en Jellie en Philip die in DWDD verschenen, waar Philip optrad en Jellie op verzoek van Matthijs plotseling presentatrice werd. En dat deed ze met enorme flair.

Die flair en vrolijkheid kenmerken ook de optredens van Philip, want door zijn unieke mix van flamenco, Caraïbisch, vleugje John Hiatt ontstaat een unieke sound. Want hij is een van de weinige singer-songwriters die helemaal alleen swingt! Er kan gedanst worden...

Dave Chavez Band
Dave Chavez is een Rhythm & Blues muzikant, die de blues rechtstreeks vanuit het hart leeft, speelt en pure, rauwe en soulvolle rhythm & blues uitvoert. In de afgelopen 30 jaar bleek hij een populaire bluesact in Nederland te zijn.

De Dave Chavez Band was finalist bij 'the Blues Challenge' (Blues Foundation NL) in 2013, werd genomineerd voor de 'Best Blues Band Award' in 2015 en voor de 'Best Blues Vocals Award' 2016 en finalist bij de Blues Challenge 2019 .

Dave Chavez - gitaar, zang
Peter Offerman - bass
Matthijs Stauttener - keys

    

Ons overdekte terras wordt mogelijk gemaakt door ARRO tentverhuur.

Festival Muziek
Bestel kaarten

Uiteraard worden de anderhalve-meter-richtlijnen gehandhaafd. Inloop voor de ‘Flint Festival Sessies’ is in de middag tussen 11.30 en 12.30 uur en in de avond tussen 17.30 en 18.30 uur. Het gezelschap per tafel dient uit één huishouden te komen. Vooraf vindt een controlegesprek plaats. Dieetwensen kan men van tevoren bij de kassa doorgeven. Tijdig reserveren wordt aangeraden, want het aantal plaatsen is beperkt.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes