nachtvdliteratuur Eva.jpg

Flint Festival Sessie Nacht van de Literatuur

i.s.m. het Gilde Stadsdichters Eemland

Helaas is de Flint Festival Sessie van de Nacht van de Literatuur geannuleerd. Bezoekers die reeds een kaartje hadden gekocht krijgen hiervan persoonlijk bericht.

Het overdekte terras van Flint is dit jaar uw mini-festivalterrein!

In de zomermaanden staat iedere vrijdag- en zaterdagavond in het teken van een van de festivals, die dit jaar niet kunnen doorgaan. De organisaties stelden voor u een intiem programma samen, zodat u de festivalsfeer dit jaar niet hoeft te missen. Op 8 augustus is het de beurt aan de Nacht van de Literatuur.

Liefhebbers kunnen voor € 29,50 een plaats reserveren, inclusief een diner bereid op de Barbecue-Smoker (exclusief dranken) en u beleeft de unieke live optredens.

Foto: Marianna Douma

Programma:
Tijdens de Nacht van de Literatuur is de Stadsdichter van Amersfoort een vast onderdeel van het programma. Hij/zij opent altijd het festival en ook tijdens het slotfeest in KAdECafé is er meestal een poëtische toegift. Sinds 2019 hebben de (oud)stadsdichters zich verenigd in het GiSA, Gilde Stadsdichters Amersfoort. Zij traden samen al eens op tijdens de landelijke gedichtendag en dat doen ze ook tijdens deze festivalsessie in Flint.

U kunt u genieten van optredens van:
– Jacques de Waart, de huidige stadsdichter
– Cees van Weerd
– Arjen van der Linden
– David van den Bosch
Zij brengen oude en nieuwe (stads)gedichten ten gehore.

(de vrouwelijke oud-stadsdichters Nynke Geertsma en Eva Vleeskruijer zijn helaas op vakantie)

Muziek door jazzcombo High Five
Arjen van der Linden is naast oud-stadsdichter ook drummer in het jazzcombo High Five. Deze band bestaat verder uit Jeroen de Valk (bassist), Gerald van Dijk (trompet) en George Henninger (gitaar).
Zij ondersteunen het programma instrumentaal.

Bijzonder

Uiteraard worden de anderhalve-meter-richtlijnen gehandhaafd. Inloop voor de ‘Flint Festival Sessies’ is tussen 17.30 en 18.30 uur. Het gezelschap per tafel dient uit één huishouden te komen. Vooraf vindt een controlegesprek plaats. Dieetwensen kan men van tevoren bij de kassa doorgeven. Tijdig reserveren wordt aangeraden, want het aantal plaatsen is beperkt.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

  

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!