524776_446273022243336_1683595044047408916_n.jpg
Rolf.jpg
dias.jpg
HEADER DIAS LATINOS.png

Flint Festival Sessies

Dias Latinos

Het overdekte terras van Flint is dit jaar uw mini-festivalterrein!

In juni staat iedere vrijdag- en zaterdagavond in het teken van een van de festivals, die dit jaar niet kunnen doorgaan. De organisaties van Flirting With The Blues, Amersfoort JAZZ, Spoffin, MalleJan en Dias Latinos stelden voor u een intiem programma samen, zodat u de festivalsfeer dit jaar niet hoeft te missen.

Liefhebbers kunnen voor € 29,50 een plaats reserveren, inclusief een diner bereid op de Barbecue-Smoker (exclusief dranken) en u beleeft de unieke live optredens.

 

Programma Dias Latinos:

vrijdag3 juli: Gerardo Rosales Latin Quintet 
zaterdag 4 juli - middag: Brisa
zaterdag 4 juli - avond: Rolf Sanchez

Brisa: vintage latin jazz band
Droom weg bij de warme klanken van vintage latin jazz band Brisa en laat je meevoeren op Zuid-Amerikaanse ritmes van vervlogen tijden...
Vintage latin jazz band Brisa speelt relaxte bossa’s, sensuele son, nostalgische jazz en gepassioneerde bolero’s. Heerlijke muziek om van te genieten tijdens een feest, food festival, borrel of diner.

Rolf Sanchez
Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin muziek. Na maar liefst drie nummer 1-hits in de US Radio Billboard, vele uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika én te zijn genomineerd voor twee verschillende major awards als talent en nieuwkomer van het jaar, keerde de King of Dutch Latin, na een verblijf van enkele jaren in de VS, afgelopen jaar weer terug naar Nederland.

Ons overdekte terras wordt mogelijk gemaakt door ARRO tentverhuur.

Festival Muziek

Uiteraard worden de anderhalve-meter-richtlijnen gehandhaafd. Inloop voor de ‘Flint Festival Sessies’ is 's middags tussen 11.30 en 12.30 uur en 's avonds tussen 17.30 en 18.30 uur. Het gezelschap per tafel dient uit één huishouden te komen. Vooraf vindt een controlegesprek plaats. Dieetwensen kan men van tevoren bij de kassa doorgeven. Tijdig reserveren wordt aangeraden, want het aantal plaatsen is beperkt.

Wellicht

Ook interessant

vr 11 feb

Dutch Eagles

Gold

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!