mallejan_blok logo herhaal.jpg (1)
31.03.2020_Kiki_Schippers_-_Waar_c_Pleunie_van_Raak_ontwerp_Studio_Daad-4aa66425.jpg
Ronald Snijders.jpg

Flint Festival Sessies

MalleJan

Het overdekte terras van Flint is dit jaar uw mini-festivalterrein!

In juni staat iedere vrijdag- en zaterdagavond in het teken van een van de festivals, die dit jaar niet kunnen doorgaan. De organisaties van Flirting With The Blues, Amersfoort JAZZ, Spoffin, MalleJan en Dias Latinos stelden voor u een intiem programma samen, zodat u de festivalsfeer dit jaar niet hoeft te missen.

Liefhebbers kunnen voor € 29,50 een plaats reserveren, inclusief een diner bereid op de Barbecue-Smoker (exclusief dranken) en u beleeft de unieke live optredens.

Programma:
vrijdag 10 en zaterdag 11 juli: Kiki Schippers en Ronald Snijders

Ronald Snijders
Ronald Snijders is de grappigste absurdist van ons land. Met zijn programma 'Welke show?' werd hij genomineerd voor de Poelifinario, dé cabaretprijs van Nederland. Ook zijn show Groot Succes 2 trok veel aandacht. Nu start hij met try outs van zijn nieuwste voorstelling 'Een avond met mij'.

Kiki Schippers
Volgens Frits Spits is ze de Adèle van de Lage Landen. Ze is in de afgelopen vijf jaar maar liefst vier keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt Prijs. Ze won de prijs in 2017 met "Er spoelen mensen aan'. Kiki maakt deel uit van het cabaret van het zaterdagse radioprogramma Spijkers met Koppen. Met haar nieuwe voorstelling 'Meer' gaat Kiki in de komende periode try-outen.

Ons overdekte terras wordt mogelijk gemaakt door ARRO tentverhuur.

Festival

Uiteraard worden de anderhalve-meter-richtlijnen gehandhaafd. Inloop voor de ‘Flint Festival Sessies’ is 's middags tussen 11.30 en 12.30 uur en 's avonds tussen 17.30 en 18.30 uur. Het gezelschap per tafel dient uit één huishouden te komen. Vooraf vindt een controlegesprek plaats. Dieetwensen kan men van tevoren bij de kassa doorgeven. Tijdig reserveren wordt aangeraden, want het aantal plaatsen is beperkt.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!