Feelthemix 02.jpg

Flint Festival Sessies

Musica Mundo

Het overdekte terras van Flint is dit jaar uw mini-festivalterrein!

In de zomermaanden staat bijna iedere vrijdag- en zaterdagavond in het teken van een van de festivals, die dit jaar niet kunnen doorgaan. De organisaties van diverse festivals stelden voor u een intiem programma samen, zodat u de festivalsfeer dit jaar niet hoeft te missen.

Liefhebbers kunnen voor € 29,50 een plaats reserveren, inclusief een lunch/diner bereid op de Barbecue-Smoker (exclusief dranken) en u beleeft de unieke live optredens.

Programma Musica Mundo:

vrijdag 17 juli: GEANNULEERD
zaterdag 18 juli: FeelTheMix

FeelTheMix - Summer Vibes
Verlangen jullie ook zo naar live muziek. Met de muziek van FeelTheMix krijg je het echte zomergevoel! Dit bonte gezelschap met ondermeer een bassist, percussionist, gitaristen, toetsenist, zanger en zangeressen brengt namelijk zelf de Caribische zon mee. De muzikanten houden van muziek maken en van optreden en dat weten ze over te brengen op hun publiek.
Met hun aanstekelijke muziek laten ze iedereen dansen op reggae van Bob Marley, swingen op vrolijke popmuziek schudden met de billen op zwoele tropische klanken. Ze brengen het in een mix van Music, Joy and Happiness.

Dus kom en Feel It!

www.feelthemix.nl

Musica Mundo Series is een productie van Stichting ArteGanza.

Uiteraard worden de anderhalve-meter-richtlijnen gehandhaafd. Inloop voor de ‘Flint Festival Sessies’ is tussen 17.30 en 18.30 uur. Het gezelschap per tafel dient uit één huishouden te komen. Vooraf vindt een controlegesprek plaats. Dieetwensen kan men van tevoren bij de kassa doorgeven. Tijdig reserveren wordt aangeraden, want het aantal plaatsen is beperkt.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!