Hannie Donker.jpg
BRICKED IN.jpg (1)
Laura Kits.jpg

Flint Festival Sessies

TREK Live

Het overdekte terras van Flint is dit jaar uw mini-festivalterrein!

In de zomermaanden staat iedere vrijdag- en zaterdagavond in het teken van een van de festivals, die dit jaar niet kunnen doorgaan. De organisaties stelden voor jou een intiem programma samen, zodat je de festivalsfeer dit jaar niet hoeft te missen. Op 31 juli en 1 augustus is het de beurt aan onze eigen productie TREK live.

Liefhebbers kunnen voor € 19,50 een plaats reserveren, inclusief eten bereid op de Barbecue-Smoker (exclusief dranken) en je beleeft een uniek intiem optreden.

Programma TREK live:
vrijdag 31 juli - Hannie Donker (voor de pauze) en Laura Kits (na de pauze)
zaterdag 1 augustus - Bricked In

Festival Muziek

Uiteraard worden de anderhalve-meter-richtlijnen gehandhaafd. Inloop voor de ‘Flint Festival Sessies’ is tussen 17.30 en 18.30 uur. Het gezelschap per tafel dient uit één huishouden te komen. Vooraf vindt een controlegesprek plaats. Dieetwensen kan men van tevoren bij de kassa doorgeven. Tijdig reserveren wordt aangeraden, want het aantal plaatsen is beperkt.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Hannie Donker

De muziek van Hannie Donker kan gezien worden als een samensmelting van Folk en Soul. 
Leidende vocalen, die met gitaar ondersteund worden, bezingen open en eerlijk leed en lust.

De teksten spreken vaak van menselijke kracht en kwetsbaarheid. 

Met die contrasten wordt melodieus gespeeld.

LAURA KITS

Laura is een singer/songwriter uit Amsterdam. Haar countrymuziek is geïnspireerd op Miranda Lambert en Carrie Underwood, maar met herkenbare pop en rock invloeden van Springsteen en The Beatles.

Haar nieuwe single 'Love and Danger' kondigt haar nieuwe album 'Holy Fountain Water' aan, waarop zij in haar stijl een beetje meer van alles is: meer volwassen, meer experimenterend, maar tegelijk ook meer klassieke country.  

Laura's eerste EP 'Skipper Canyon Road' uit 2017 werd lovend ontvangen op Radio 2.

Bricked In

Intieme setting van Bricked Out

Een verzameling jonge creatieve muzikanten uit Amersfoort, spelen op 1 augustus een intieme akoestische set bij Flint Festival Sessies. Daarbij bewerken zij de van origine energieke en dromerige nummers van BRICKED OUT, tot een zwoele, ritmische bries aan klanken waarbij de onderliggende boodschap van de songteksten veel meer de ruimte krijgen. Deze teksten variëren van directe en duidelijke taal waar niet omheen te draaien valt, tot metaforische boodschappen die open lijken voor volledig eigen interpretatie, maar ieders gedachtegang onbewust een bepaalde richting in sturen. Op melodisch en ritmisch vlak laten zij zich inspireren door bands als Tame Impala, Sticky Fingers en Turnover.

Op dit moment releasen ze met BRICKED OUT de singles die ze samen met Jurriaan Sielcken hebben opgenomen. Waarvan er twee al te beluisteren zijn op alle streaming platforms. Ze stonden al op podia als Fluor, de Neushoorn, Muziekgieterij, Westergasfabriek, Solar Festival en de internationale finale van Imagine Festival. En ze wisten de harten van het publiek van de Kei van Amersfoort 2019 te veroveren waardoor ze met zowel de juryprijs als de publieksprijs naar huis gingen.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!