Flip FabriQue -Transit (Emmanuel Burriel) 10.jpg
Flip FabriQue -Transit (Emmanuel Burriel) 9.jpg
Flip FabriQue -Transit (Emmanuel Burriel) 7.jpg
Flip FabriQue -Transit (Emmanuel Burriel) 5.jpg

Flip FabriQue

Transit

Flip FabriQue, de jongste loot aan de Canadese circusboom, brengt een sensationele mix van acrobatiek, jongleerwerk, hoepelacts, humor en livemuziek. De leden kennen elkaar van de beroemde Quebec Circus School, vlogen uit naar topgezelschappen als Cirque du Soleil en Cirque Éloize, en werden in 2011 door oprichter en artistiek leider Bruno Gagnon bij elkaar gebracht. Met de debuutvoorstelling ‘Attrape-Moi’ denderde Flip FabriQue succesvol het internationale acrobatiekwereldje binnen en sindsdien zijn de zes leden zo’n beetje onafgebroken aan het toeren.

In ‘Transit’ laten ze zien hoe hun leven on the road eruitziet. Tegen een decor van metershoog opgestapelde koffers en kisten halen ze vaak adembenemende toeren uit. Denkt u alle diabolo-, hoepel- en jongleerkunstjes wel gezien te hebben? Think again. Flip FabriQue legt de lat hoger dan u voor mogelijk houdt.

Na afloop vindt TREK live plaats waar DJ WitKonijn een optreden verzorgt. TREK live is gratis toegankelijk

Bijzonder

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!