Flint-site-info-2019-Matt-Schofield-Band-v2.jpg
Flint-site-info-2019-Coco-Montoya-Band-v2.jpg

Flirting with the Blues

Matt Schofield Band en Coco Montoya Band

Op vrijdag 13 december staat er maar liefst drie uur vlammende blues van twee muziekgiganten op het programma. 

De band die dit jaar als eerste aftrapt op “Flirting With The Blues” is het Matt Schofield Trio. Gitarist, vocalist en songwriter Matt Schofield mag zich samen met onder meer Eric Clapton en Peter Green rekenen tot de top van de  Britse bluesgitaristen! Schofield komt dit jaar in het gezelschap van zijn trio, waarin een hoofdrol is weggelegd voor Hammond-tovenaar Jonny Henderson. Daarnaast staat Christine Tambakis op het podium die voor een belangrijk deel de zang voor haar rekening neemt.

Na een korte pauze kan men genieten van de Coco Montoya Band. Van drummer bij ‘Albert Collins & The Icebreakers’ naar gitarist in ‘John Mayall’s Bluesbreakers’. Coco is geworden tot een top gitarist en vocalist in de bluesrockscene .

Line-up vrijdag FWTB

19:30 – 21:00 Matt Schofield Band
21:30 – 23:00 Coco Montoya Band

 

Passepartout

Flirting with the Blues is een tweedaagsfestival. Koopt u voor beide dagen kaarten, dan kunt u gebruik maken van de passepartout prijs. Plaats de kaarten voor vrijdag én zaterdag in het winkelmandje en de korting wordt automatisch verwerkt. U betaalt dan de passepartoutprijs van 55 euro voor het totale festival.

Een gedeelte van de kaartverkoopopbrengst wordt gedoneerd aan kankeronderzoek. Elk jaar zal daar een onderzoeker of team voor worden aangewezen. Prof. Dr. E. Voest van het Antoni van Leeuwenhoek Nederlands Kanker Instituut zal dit proces begeleiden.

Kijk voor meer informatie op www.flirtingwiththeblues.com

Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs. Kaarten kunnen op de avond zelf ook aan de deur gekocht worden.

TREK theaterkeuken & café

TREK is vrijdag geopend voor een regulier theaterdiner. Tijdens het festival zijn 's avonds diverse snacks te verkrijgen.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!