Flint-site-info-2019-Matt-Schofield-Band-v2.jpg
Flint-site-info-2019-Coco-Montoya-Band-v2.jpg

Flirting with the Blues

Matt Schofield Band en Coco Montoya Band

Op vrijdag 13 december staat er maar liefst drie uur vlammende blues van twee muziekgiganten op het programma. 

Als eerste treedt de Matt Schofield Band op.Gitarist, vocalist en songwriter Matt Schofield mag zich samen met namen als Eric Clapton en Peter Green rekenen tot de top tien van de beste Britse bluesgitaristen ooit!

Na een korte pauze kan men genieten van de Coco Montoya Band. Van drummer bij ‘Albert Collins & The Icebreakers’ naar gitarist in ‘John Mayall’s Bluesbreakers’. Coco is geworden tot een top gitarist en vocalist in de bluesrockscene .

Tijdstip: 19.30 uur - 23.00 uur
Kaarten kunnen op de avond zelf ook aan de deur gekocht worden.
TREK is vrijdag geopend voor een regulier theaterdiner.

19:30 – 21:00 Matt Schofield Band
21:30 – 23:00 Coco Montoya Band

De helft van de kaartverkoopopbrengst wordt gedoneerd aan kankeronderzoek. Elk jaar zal daar een onderzoeker of team voor worden aangewezen. Prof. Dr. E. Voest van het Antoni van Leeuwenhoek Nederlands Kanker Instituut zal dit proces begeleiden.

Kijk voor meer informatie op www.flirtingwiththeblues.com

Let op: Flirting with the Blues is een tweedaagsfestival. Koopt u voor beide dagen kaarten, dan kunt u gebruik maken van de passepartout prijs. Plaats de kaarten voor vrijdag én zaterdag in het winkelmandje en de korting wordt automatisch verwerkt. U betaalt dan de passepartoutprijs van 55 euro voor het totale festival.

Muziek
Bestel Kaarten

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes