Flint-site-info-2019-4G-Session-v2.jpg
Flint-site-info-2019-Leif-de-Leeuw-v2.jpg
Flint-site-info-2019-Stralite-Campbell-v2.jpg
Flint-site-info-2019-Thorbjorn-Risager-&-The-Black-Tornado-v2.jpg

Flirting with the Blues

Leif de Leeuw Band, Starlite Campbell Band, Thorbjørn Risager & The Black Tornado e.a.

Op zaterdag 14 december vormt Flint wederom het decor voor het indoor blues festival ‘Flirting With The Blues’. Met deze editie: Leif de Leeuw Band, Starlite Campbell Band, Thorbjørn Risager & The Black Tornado, Scott Sharrard, Kid Ramos, Paul Nelson, Stef Paglia, The King’s Rhythm Crew en RootzStock

Voor het vijfde jaar hebben we weer een aansprekende line-up voor de liefhebbers van de blues in al zijn facetten. Ook dit jaar is er weer een uniek vrijdagavond programma.

Op zaterdag treden er in de AFASzaal en de foyer van Flint achtereenvolgens maar liefst vijf bands op. Ook dit jaar is er een 4G-session, waarbij de 4 lead gitaristen Scott Sharrard, Kid Ramos, Paul Nelson en Stef Paglia onder begeleiding van The King’s Rhythm Crew gezamenlijk voor muzikaal vuurwerk zorgen.

Hoewel het op de eerste plaats om muziek draait, is ‘Flirting With The Blues’ meer dan alleen een blues muziekfestival. Flint wordt omgetoverd in een gezellig marktplein met verschillende stands met een gevarieerd aanbod aan cd's, platen, T-shirts, etc.

Een lekker ontspannen dagje rondstruinen en genieten van heerlijke bluesmuziek.

Line-up zaterdag FWTB

16:00 – 16:30 RootzStock – Storybook Sessions  (Foyer)

16:30 – 17:30 Leif de Leeuw Band (AFASzaal)

17:30 – 18:00 RootzStock – Storybook Sessions (Foyer)

18:00 – 19:00 Starlite Campbell Band (AFASzaal)

19:00 – 19:30 RootzStock – Storybook Sessions (Foyer)

19:30 – 20:30 Thorbjørn Risager & The Black Tornado (AFASzaal)

20:30 – 21:00 RootzStock – Storybook Sessions (Foyer)

21:00 – 23:30 4G-Session met Scott Sharrard, Kid Ramos, Paul Nelson, Stef Paglia en The King’s Rhythm Crew (AFASzaal)

Kijk voor meer informatie op www.flirtingwiththeblues.com


Passepartout

Flirting with the Blues is een tweedaagsfestival. Koopt u voor beide dagen kaarten, dan kunt u gebruik maken van de passepartout prijs. Plaats de kaarten voor vrijdag én zaterdag in het winkelmandje en de korting wordt automatisch verwerkt. U betaalt dan de passepartoutprijs van 55 euro voor het totale festival.

 

Een gedeelte van de kaartverkoopopbrengst wordt gedoneerd aan kankeronderzoek. Elk jaar zal daar een onderzoeker of team voor worden aangewezen. Prof. Dr. E. Voest van het Antoni van Leeuwenhoek Nederlands Kanker Instituut zal dit proces begeleiden.

Muziek

Voor kaarten bel kassa op 033 4229 229.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs. Kaarten kunnen op de avond zelf ook aan de deur gekocht worden. De ingang is via de Coninckstraat en Walikerstraat.

Speciaal menu

TREK theaterkeuken & café staat deze zaterdag helemaal in het teken van het festival en heeft de menukaart speciaal op het festival afgestemd. TREK is geopend van 16.00 tot 21.30 uur. Let op: het is niet mogelijk om vooraf een plek in het restaurant te reserveren. 

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!