Fresku - Voordat het te laat is (Damion Thakoer) 1.jpg

Fresku

Voordat het te laat is

Deze voorstelling is door privé-omstandigheden van Fresku geannuleerd. Bezoekers hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. 

De periode na zijn zeer goed ontvangen debuutprogramma ‘Welkom bij de Fresku show’ was op persoonlijk gebied niet de beste voor Roy Reymound, alias Fresku. Een tijdelijke breuk in zijn relatie en de geboorte van zijn chronisch zieke zoon gooiden zijn privéleven behoorlijk overhoop en een inwonende vader droeg evenmin bij aan een ontspannen bestaan. Fresku vertelt nu over zijn leven, ‘Voordat het te laat is’. Verwacht een prikkelend en eerlijk verhaal, waarbij Fresku dichterbij zichzelf komt dan ooit: zonder show of typetjes, maar alleen met een kruk en microfoon.

www.fresku.com

Cabaret

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!