Hehobros On Tour 2 (c) Annemieke van der Togt.jpg
Hehobros On Tour (c) Annemieke van der Togt.jpg
Hehobros On Tour 1 (c) Annemieke van der Togt.jpg
Hehobros On Tour 3 (c) Annemieke van der Togt.jpg
Hehobros On Tour 4 (c) Annemieke van der Togt.jpg
Hehobros On Tour - Copyright Casper Koster (3).jpg
Hehobros On Tour - Copyright Casper Koster (2).jpg
Hehobros On Tour - Copyright Casper Koster (1).jpg

Hehobros on tour

Wegens gezondheidsklachten heeft Kevin Hassing moeten besluiten per direct te stoppen met de tournee. Willem Voogd zal hem vervangen in de tour. Bezoekers hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Na het grote succes van hun internetserie gaan de Hehobros het theater in! Pepijn Schoneveld (Feuten, Toren C en z’n cabaretshows), en Kevin Hassing (GTST, CMC en The Normal Heart) zijn twee beste vrienden van in de dertig.

De een hetero, de ander homo. Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Samen bespreken ze alles. En dan bedoelen we: alles. Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties, tot de intiemste details van hun seksleven. Zo vertelt Pepijn, tegen zijn zin in, hoe een vagina precies werkt, en moet Kevin uitleggen waarom homo’s niet mannetje of vrouwtje willen worden genoemd. Ook hun werk, bekendheid, irritante vrienden en ander groot en klein leed komt uitgebreid aan bod. Deze gesprekken leveren meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op.

De voorstelling bestaat uit sketches, liedjes, acts, (als het aan Kevin ligt) een dansje en (als het aan Pepijn ligt) een flinke dosis publieksparticipatie.

Met Leopold Witte als regisseur, stellen de mannen de problemen van hun generatie genadeloos aan de kaak. Hierin zullen ze zichzelf en elkaar niet sparen.

www.bostheaterproducties.nl

Cabaret

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Regie

Leopold Witte

Tekst en spel

Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!