Het Groot Niet Te Vermijden - The Last Waltz (Jan-Willem Bullee) 2.jpg
Het Groot Niet Te Vermijden - The Last Waltz (Jan-Willem Bullee) 3.jpg
Het Groot Niet Te Vermijden - The Last Waltz (Jan-Willem Bullee) 4.jpg

Het Groot Niet Te Vermijden

The Last Waltz

Met ‘The Last Waltz’ viert Het Groot Niet Te Vermijden zijn afscheid. En dat terwijl de mannen nog barsten van de nieuwe ideeën: ‘De vogeltjesdans’ omgetoverd tot Arabische raï, 21 instrumenten bespelen in 3 minuten en Goeroe Boeroe Bhagwan die zorgt voor spirituele verlichting. Krijgen ze al hun creatieve invallen in deze laatste theatervoorstelling gepropt? Natuurlijk lukt dat, net zoals ze bij hun vijftien eerdere voorstellingen met indrukwekkend muzikaal vakmanschap het ene na het andere hilarische hoogstandje lieten zien én horen. Want ook al doet het pijn, afscheid nemen doet u met een lach. Grijp uw laatste kans om Het Groot Niet Te Vermijden in volle glorie in het theater te bewonderen.

www.hetgrootniettevermijden.nl

Muziektheater

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!