Howard Komproe - Life on stage (Joe Meijer) 2.jpg

Howard Komproe

Life on stage

Deze voorstelling is door persoonlijke omstandigheden van Howard Komproe geannuleerd. De bezoekers ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Op zijn twaalfde zet Howard Komproe zijn eerste stappen op het toneel als danser. Balletdanser om precies te zijn. Door een ‘gebrek aan dansachtergrond’ moet hij echter tot zijn spijt afscheid nemen van zijn mooie langbenige collega’s. Hij besluit zich te richten op stand-up comedy. Nu, ruim dertig jaar later, trekt Howard de deur van Ahoy achter zich dicht. In ‘Life on stage’ gaat hij terug naar de basis. Hij blikt terug en kijkt vooruit, op de manier zoals we hem kennen: met eerlijke meningen, scherpe observaties en niets en niemand ontziende grappen. Maak u op voor een avondje stand-up in de puurste vorm: one man, one mic, one life.

www.theaterbureaudemannen.nl

Cabaret

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!