Eight Heads©IntrodansHansGerritsen (2).jpg (1)
Eight Heads©IntrodansHansGerritsen (4).jpg (1)
Eight Heads©IntrodansHansGerritsen (7).jpg
Squad©IntrodansHansGerritsen (5).jpg
Squad©IntrodansHansGerritsen (9).jpg
Squad©IntrodansHansGerritsen (7).jpg
Freistoss©IntrodansHansGerritsen.jpg

Introdans (6+)

Grupo Sportivo

De voorstelling is geannuleerd door blessures van dansers. Bezoekers ontvangen persoonlijk bericht.

De bewegingen van sporters, vooral die van voetballers, hebben dikwijls veel weg van dans. Andersom laten choreografen zich vaak door sporters inspireren. In de nieuwe familievoorstelling ‘Grupo Sportivo’ laat Introdans zien waar dat toe kan leiden. Mooie, gekke, grappige, betoverende choreografieën, pakkend en aanstekelijk voor alle leeftijden. Voetbal, turnen, acrobatiek, het komt allemaal aan bod in deze veelzijdige productie, met bijdragen van choreografen Daniel Ezralow, Conny Janssen, Fernando Melo, Jorge Pérez Martínez en Robert Scafati.

In ‘Freitoss’(vrije schop) van Roberto Scafati draait het om de liefde voor de bal. ‘Dream Play’ laat dansers vliegen door de lucht, lopen over slappe koord, jongleerkunsten uitoefenen op elkaars hoofd zonder dat ze ook maar één stap zetten. Er wordt op ingenieuze wijze gebruik gemaakt van camera en projectie. In ‘Moving Target’ hangen drie dansers als slapende vleermuizen aan een rekstok en vanuit die positie krommen ze met verbijsterende kracht hun ruggen en strekken zich uit. ‘Eight Heads’ laat acht dansers in strakke, robotachtige bewegingen een uitputtend acrobatisch spel spelen met twee trappen. De wereldpremière van een nieuwe creatie van Martínez wordt een choreografie voor enkel vrouwen. Sportief, maar wel met een kwinkslag.

www.introdans.nl

Familievoorstelling

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!