Herrie_in_de_keuken_pers_foto_1.jpg
Herrie_in_de_keuken_pers_foto_3.jpg
Herrie_in_de_keuken_pers_foto_2.jpg
Herrie_in_de_keuken_pers_foto_4.jpg
Herrie_in_de_keuken_pers_foto_5.jpg

Jon van Eerd

Herrie in de Keuken

Deze voorstelling wordt op een nader te bepalen datum ingehaald. Bezoekers worden per mail op de hoogte gebracht.

Harrie Vermeulen is terug, in de spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie ‘Herrie in de Keuken’ van Jon van Eerd. Krank- en dubbelzinnig spelen zes acteurs meer dan twintig rollen en vliegen de petten, snorren en pruiken door het theater.

Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid, maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking! Met zijn impulsieve en eigenwijze karakter zet hij de ene domme stap na de andere, worden de hilarische problemen groter en groter en iedereen tureluurs.

www.harrievermeulen.nl

Toneel

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!