arno mijnten website.jpg
Geonne.jpg
IMG-20200526-WA0024.jpg

Kampvuurconcert met BBQ

i.s.m. Songwriters Gilde Amersfoort

Al voor het vierde jaar organiseert Flint het Kampvuurconcert buiten op het terras. U maakt kennis met de crème de la crème van lokaal muzikaal talent. Het Songwriters Gilde Amersfoort staat garant voor een netwerk met de beste opkomende singer-songwriters, en in samenwerking met Flint presenteren zij een programma waar Amersfoort trots op mag zijn. Kom luisteren en laat u verrassen door de heerlijke streetfood gerechten van TREK. Alles wordt vers bereid vanuit onze Woodstone oven en barbecue smoker. Niet alleen het eten, maar ook de sfeer is om van te smullen!

We hebben deze avond drie acts voor u. Zodra wij de invulling weten, laten we dat via deze pagina weten.

Op dit moment geboekt:

Suus, Renee en Thirza
Wij zijn Reneé, Thirza en Suus. Wij kennen elkaar via het Vathorstcollege waar we tijdens de muzieklessen begonnen zijn met het vormen van ons bandje. We spelen nu bijna 2 jaar samen, maar treden pas sinds een half jaar samen op. Ons genre varieert, maar meeste songs zijn te plaatsen onder "Pop". Meestal speelt Reneé op de bas, Thirza op gitaar en zingt suus terwijl ze begeleid met piano, maar we wisselen regelmatig van rol. Wij kijken erg uit naar het kampvuurconcert in Flint en hopen veel mensen te gaan amuseren met onze muziek!

Géonne Hartman
Géonne Hartman is een singer-songwriter uit Utrecht. Tijdens haar optredens neemt ze je mee op een grillige reis door het droomlandschap dat ze vaardig vormgeeft met haar muziek. Solo of samen met band brengt ze haar poëtische songs op een intieme en tegelijkertijd krachtige manier.

Aaron Asbury
Het gonsde al een tijd in het ‘heartland’ van Nederland, maar eindelijk mag de hele wereld weten wie Aaron Asbury is. De piepjonge countryman uit Hoevelaken ontpopt zich in een razend tempo als de Nederlandse Springsteen, Cash, Dylan of misschien wel Presley. De singer-songwriter, duidelijk geschoeid op Amerikaanse leest begeleid zijn soulvolle stem met: gitaar, drum en is ook nog een virtuoos op de harmonica. En dat allemaal tegelijk. Als one-man-band tourt Asbury door het land, hij heeft onder andere het podium al gedeeld met: Danny Vera en Tim Knol. Medio 2020 verschijnt dan eindelijk de debuutplaat, voorafgegaan aan single ‘Heading on'  Het is de opmaat naar wat mogelijk een glansrijke carrière wordt van dit supertalent.

Ons overdekte terras wordt mogelijk gemaakt door ARRO tentverhuur.

Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Uiteraard worden de anderhalve-meter-richtlijnen gehandhaafd. Inloop is tussen 17.30 en 18.30 uur. Het gezelschap per tafel dient uit één huishouden te komen. Vooraf vindt een controlegesprek plaats. Dieetwensen kan men van tevoren bij de kassa doorgeven. Tijdig reserveren wordt aangeraden, want het aantal plaatsen is beperkt.

Amersfoorte Festivals in de setting van ons Kampvuurconcert
In juni en een deel van juli staat iedere vrijdag- en zaterdagavond in het teken van een van de festivals, die dit jaar niet kunnen doorgaan. De organisaties van Flirting With The Blues, Amersfoort JAZZ, Spoffin, MalleJan en Dias Latinos stelden voor u een intiem programma samen, zodat u de festivalsfeer dit jaar niet hoeft te missen.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!