Landfill Harmonic (documentaire)

September Me

Landfill Harmonic volgt de Paraguayaanse muziekgroep die instrumenten bespelen die volledig uit afval zijn gemaakt. Wanneer hun verhaal viraal gaat, komt het orkest in de internationale schijnwerpers.


Onder begeleiding van idealistische muziekregisseur Favio Chavez moet het orkest een vreemde, nieuwe wereld van arena’s en uitverkochte concerten navigeren. Wanneer echter een natuurramp hun gemeenschap treft, moet Favio een manier vinden om het orkest intact te houden en tegelijkertijd een bron van hoop voor hun stad te bieden. De film getuigt van de transformerende kracht van muziek en de veerkracht van de menselijke geest.

www.landfillharmonicmovie.com

 

Bijzonder Festival

.

Dit programma is onderdeel van September Me
September Me maakt Amersfoort van 20 – 22 september 2019 tot hét epicentrum van de klassieke muziek. Met frisse en eigentijdse blik heeft artistiek leider Ragazze Quartet opnieuw een bijzonder festivalprogramma samengesteld, dit jaar geïnspireerd op het thema Smeltkroes. Vier met ons de grote diversiteit in muziek en reis mee naar een wereld vol kamermuziek, tango, Senegalese sabar, volksmuziek en oosterse klanken.

Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot bruisend festivalhart met heerlijke hapjes, drankjes en een bijzonder verdiepingsprogramma. 

Ga voor het volledige festivalprogramma en meer informatie naar www.september-me.nl

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!