Legendary Albums Live - Sticky Fingers 4 - (c) Carla Gorter Fotografie.JPG
Legendary Albums Live - Sticky Fingers 3 - (c) Carla Gorter Fotografie.JPG
Legendary Albums Live - Sticky Fingers 5 - (c) Carla Gorter Fotografie (2).JPG
Legendary Albums Live - Sticky Fingers (c) Carla Gorter Fotografie - liggend.jpg

The Rolling Stones’ Sticky Fingers

Legendary Albums Live

Deze voorstelling wordt op een nader te bepalen datum ingehaald. Bezoekers worden per mail op de hoogte gebracht.

Het is op de kop af vijftig jaar geleden dat de Rolling Stones de wereld een stukje mooier maakten met hun album ‘Sticky Fingers’, unaniem geroemd als het creatieve hoogtepunt van Jagger, Richards & Co. Een halve eeuw later staan klassieke songs als ‘Brown Sugar’, ‘Sister Morphine’ en ‘Wild Horses’ nog steeds als een huis, zoals je zult horen tijdens de integrale uitvoering van het album door Legendary Albums Live. Songs van de klassieker met de beroemde ritssluiting-hoes worden afgewisseld met achtergrondverhalen en videobeelden en andere bekende hits van de band. ‘Satisfaction’ guaranteed, zeker met namen als Jan Akkerman, Bert Heerink en de Bombitas in de line-up.

www.legendaryalbumslive.nl

Muziek

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!