20191113-LerarenVanNu-52-web.jpg

Leraren van Nu

Leren coachen

Overal om je heen hoor je geluiden dat de rol van de leraar in de toekomst gaat veranderen. Het is een fabel dat leerkrachten vandaag de dag alleen rechtlijnig kennis overdragen door te zenden, zenden, zenden. Dat is allang niet meer. Maar toch gaat de rol van de leraar wel veranderen.

Er zal steeds meer verantwoordelijkheid komen te liggen bij de leerling als eigenaar van zijn of haar eigen ontwikkeling en wordt daarbij begeleid door jou. De rol van coach wordt naast het onderwijzen steeds belangrijker.

In één middag krijg jij van een van de beste coaches van Nederland inzichten, tips en trucs om jezelf te ontwikkelen als ‘onderwijscoach’ en daarmee toekomstbestendig bent voor de komende schooljaren. Robin van Galen (Coach Olympisch waterpoloteam) en Sjef Drummen (Schoolleider ‘meest innovatieve school van Nederland’) nemen je mee hoe je door middel van coaching tot betere leerlingenprestaties komt.

Bijzonder Te gast

Deze voorstelling wordt door een externe partij georganiseerd en valt buiten de reguliere theaterprogrammering. Het toegangskaartje is inclusief een pauzedrankje en er is een bewaakte garderobe.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!