Louise Korthals - Alles is er (Astrid Verhoef) 1.jpg

Louise Korthals

Alles is er

In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma ‘Vlieguur’ ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger ‘Zonder Voorbehoud’ werd met een sterrenregen ontvangen. Hebben we er met Louise Korthals een nieuwe cabaretvedette bij? Daar lijkt het wel op! In 2017 zette zij met Dolf Jansen haar tanden in de oudejaarsconference en dat bleek een zoals die hoort te zijn: vol rake grappen, scherpe observaties en indringende liedjes.
In ‘Alles is er’ gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles en schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom uw hoofd boven water houden als u ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

Winnaar van de cabaretprijs Poelifinario in de categorie ‘engagement’

www.louisekorthals.nl 

Cabaret

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!