Magic_of_Georgia-webbanner-LG-1920-nwe.jpg

Magic of Georgia

The Royal National Ballet Company

The Royal National Ballet Company presenteert met ‘Magic of Georgia’ een show die zijn gelijke amper kent. Het uit Tbilisi afkomstige gezelschap is na een reeks internationale tournees eindelijk in Nederland te bewonderen. Ruim dertig dansers zorgen voor een avondvullend dansspektakel met authentieke Georgische muziek.
Georgische folklore en klassieke dans worden gecombineerd met indrukwekkende zwaardgevechten en acrobatiek. De vrouwen lijken over het podium te zweven, de mannen blinken uit in stoere, metershoge acrobatische sprongen. En dan zijn er nog de talloze kleurrijke kostuums. Dankzij de vele kostuumwisselingen komen alle traditionele stijlen uit de Kaukasus aan bod en komt het roemruchte verleden van het trotse Georgië met haar vermaarde koningen en koninginnen tot leven.

www.rnb.ge

Na afloop vindt TREK live plaats waar DJ WitKonijn een optreden verzorgt. TREK live is gratis toegankelijk.

Show

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!