Alles in de Hens (c) Jaap van den Beukel.JPG
Alles in de Hens 1 (c) Jaap van den Beukel.JPG
Alles in de Hens 2 (c) Jaap van den Beukel.JPG
Alles in de Hens 6 (c) Jaap van den Beukel.JPG

Marcel Hensema

Alles in de Hens

Marcel Hensema (Hollands Hoop, Penoza) speelt Alles in de Hens. Een autobiografische voorstelling over een bijna-vijftiger die gaat wandelen om weer in contact te komen met zichzelf en de wereld om hem heen. Een warme voorstelling vol mooie verhalen, herkenbare typetjes, humor en muziek van Edison-winnaar en bandoneonspeler Carel Kraayenhof.

Alles in de Hens is een zeer persoonlijke voorstelling, over de midlife van Hensema zelf. Een conference, niet pretentieus, geen drama, maar voor een breed publiek. Een avond met een lach en een traan. Het uitgangspunt van Alles in de Hens is een lange wandeling die Hensema maakt om los te komen van de drukte, zijn werk en zijn puberkinderen. Door die voettocht kan hij met een afstandje kijken naar zijn leven en de dingen die op zijn pad komen. Er passeert van alles de revue: gekke mensen, dieren, maar ook obstakels in zijn hoofd waar hij mee moet zien te dealen. Een luchtige tocht vol humor, met een spiritueel randje.

“Ik zet de spotlight op hele normale, dagelijkse dingen waar ik mee worstel of over nadenk. Die dingen of situaties til ik net even op uit de realiteit, waardoor het vaak grappig wordt.”

De geboren Groninger verwierf eerder succes met zijn theatertrilogie Mijn Ede, Mijn Tweede en Mijn Vrede (2018). Nu gaat hij opnieuw het avontuur aan met regisseur Ola Mafaalani, oud-directeur van het NNT en veelgevraagd toneelregisseur die o.a. het succesvolle Borgen regisseerde en gevierd toneelschrijver Rik van den Bos, die het Charlotte Köhler Stipendium voor zijn eerste drie toneelteksten ontving. Met de toevoeging van speciaal gecomponeerde muziek van geroemd componist Carel Kraayenhof, Officier in de Orde van Oranje-Nassau, bekend van ‘de traan van Máxima’ en winnaar van de prestigieuze Edison-prijs, belooft Alles in de Hens een waar spektakel te worden.

De pers over Alles in de Hens:
"Heel dicht bij zichzelf. Knusse sfeer" - ★★★★ Trouw 

"Prachtig gespeelde voorstelling"★★★★ Dagblad van het Noorden

"Met veel schwung zet Marcel Hensema al die typetjes neer." - Noordhollands Dagblad

Bezoekers over Alles in de Hens:
"Authentiek, heerlijk nuchter"
"Origineel, sprankelend en de muziek is mooi!"
"Ik was onder de indruk"

www.bostheaterproducties.nl

Toneel

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!