Zomer in flint 1.JPG
Musical4daagse 2.JPG
Musical4daagse 4.JPG
4-daagse logo.jpg

Musical4Daagse

Wegens succes terug in Flint: Word een musicalster in 4 dagen!

De wandel- en zwem 4-daagse kent iedereen wel. Wat zou er gebeuren als zang, dans en spel in een 4-daagse samenkomen? Jazeker, de Musical4daagse!

Inmiddels is de Musical4daagse in Nederland een begrip. Zij werken samen met 6 grote theaters o.a. Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, Parktheater Eindhoven, Orpheus Apeldoorn en Schouwburg Amstelveen & Theater Singer Laren. Deze voorjaarsvakantie is de Musical4daagse ook in Flint! 

4 dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en.  Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. De Musical4daagse is ontwikkeld door professionele theaterdocenten Caroline Leardini en Jeroen Heiliegers. Het unieke project geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie musicalles te volgen. Durf jij het aan?!

Voor wie?
Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 25 februari t/m 28 februari 2020

Goed om te weten
Inschrijven kan tot 11 februari 2020 www.musical4daagse.nl
Let op: er is maar beperkt plaats!
Kosten voor 4 dagen: €157,95
Volg de Musical4daagse via Facebook en Instagram

Bijzonder Te gast

Kosten voor 4 dagen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes