Scènefoto Opvliegers - 5 Op Safari - Credits Peggy de Haan (14).jpg
Scènefoto Opvliegers - 5 Op Safari - Credits Peggy de Haan (3).jpg
Scènefoto Opvliegers - 5 Op Safari - Credits Peggy de Haan (12).jpg
Scènefoto Opvliegers - 5 Op Safari - Credits Peggy de Haan (4).jpg
Scènefoto Opvliegers - 5 Op Safari - Credits Peggy de Haan (8).jpg
Scènefoto Opvliegers - 5 Op Safari - Credits Peggy de Haan (15).jpg
Scènefoto Opvliegers - 5 Op Safari - Credits Peggy de Haan (16).jpg
Scènefoto Opvliegers - 5 Op Safari - Credits Peggy de Haan (2).jpg

Opvliegers 5

Op Safari

Sinds een paar jaar kent theaterland een nieuw begrip: vriendinnencomedy. ‘Opvliegers’ steekt er met kop en schouders bovenuit. “De herkenning is groot, het publiek enthousiast”, zag Theaterkrant. In deel vijf gaan de vier dames op safari. Loes is namelijk gevraagd voor een fotoshoot in een nieuw maandblad met als thema ‘Lachend in de overgang’. De vriendinnen plakken er meteen een kleine vakantie aan vast, maar er is van alles aan de hand. Moniek is ineens al haar angsten kwijt. Ze durft alles, misschien wel iets te veel. Shirley heeft de mannen afgezworen, maar dendert nu als een op hol geslagen Freek Vonk door het rijk der dieren. Het huis van Joke is afgebrand, waardoor ze de kans krijgt om alles opnieuw te doen: de inrichting, kleuren en haar garderobe. Loes stortte zich altijd als ‘oude fiets’ op jongere mannen, maar is nu verliefd op een 71-jarige miljonair. Is ze ineens een jonge golddigger? En zien The Big 4 ook nog The Big 5? Een avondje door vriendinnen voor vriendinnen over de fase waar ze liever niet over praten, maar wel onbedaarlijk om kunnen lachen.

www.rep.nu

Toneel

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

reserveer uw tafel

in trek

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!