Pepijn Gunneweg - The Great Wonder (Corne van der Stelt).jpg
Scenefoto The Great Wonder (c) Sophie Blommers.jpg
Scenefoto The Great Wonder 1 (c) Sophie Blommers.jpg
Scenefoto The Great Wonder 2 (c) Sophie Blommers.jpg
Scenefoto The Great Wonder 3 (c) Sophie Blommers.jpg
Scenefoto The Great Wonder 5 (c) Sophie Blommers.jpg
Scenefoto The Great Wonder 4 (c) Sophie Blommers.jpg

Pepijn Gunneweg

The Great Wonder

‘The Great Wonder’ is de eerste solovoorstelling van Pepijn Gunneweg, acteur, presentator, komiek, maar uiteraard vooral voormalig Ashton Brother. Hij schept een magische wereld, een vierdimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. Pepijn gaat met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt en brengt acts en trucs die al jaren door zijn hoofd spoken, maar nooit het toneel hebben bereikt. Ze waren te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk. Maar na twee jaar keiharde training en diverse blessures is Pepijn er klaar voor. Dus pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!

www.senf.nl

Na afloop vindt TREK live plaats waar Iris en Luuk een optreden verzorgen. TREK live is gratis toegankelijk.

Bijzonder

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!