theaterterra-peterpan-9.jpg
theaterterra-peterpan-8.jpg
theaterterra-peterpan-7.jpg
theaterterra-peterpan-6.jpg
theaterterra-peterpan-5.jpg
theaterterra-peterpan-4.jpg
theaterterra-peterpan-3.jpg
theaterterra-peterpan-1.jpg

Peter Pan (6+)

Theater Terra

Deze voorstelling wordt op een nader te bepalen datum ingehaald. Bezoekers worden per mail op de hoogte gebracht.

Na de betoverende onderwaterwereld van ‘De Kleine Zeemeermin’ en het sprookjesachtige ‘Aladdin’ neemt Theater Terra u in deze nieuwe familievoorstelling mee naar het magische Nimmerland. Als Peter Pan de slaapkamer van Wendy binnenvliegt, is dat het begin van een groot avontuur. Ze leert vliegen van het elfje Tinkerbel en samen met de Verloren Jongens ontdekt ze het eiland. Daar ontmoet ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak? Vlieg mee met Peter en Wendy naar het land waar niets onmogelijk is: Nimmerland.  

www.theaterterra.nl

Familievoorstelling

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!