DEF Paddenstoel 080419©concertgebouw foto RonaldKnapp-841.jpg

Peuterconcert: Op een Grote Paddenstoel! (2+)

Met Izaline Calister, Thijs Borsten en band

De Curaçaose tumbakoningin Izaline Calister, en rasentertainer Peer de Graaf zingen voor de allerkleinsten de bekendste kinderliedjes met een tropisch sausje.

Wil je alvast de liedjes van dit concert thuis oefenen en meezingen? Via deze Spotify-playlist kun je de liedjes luisteren!

Het verre eiland Curaçao heeft een muziekkoningin: Izaline Calister. En die koningin komt samen met Peer de Graaf voor de allerkleinsten liedjes te zingen. Op een grote paddenstoel! combineert de leukste kinderhits. Er zijn liedjes van Thijs ‘Trapperdetrap’ Borsten, dé expert als het gaat om ‘oudervriendelijk’ peuterrepertoire. En er is mooie klassieke muziek, maar dan vermomd als meezinger voor tweejarigen.

Bij 'Op een Grote Paddenstoel!' mag gedanst worden, maar ook stil op schoot geluisterd. Al is dat laatste lastig, als je Ozewiezewoze gezongen hoort worden door Izaline Calister en haar band. Dan gaan toch al heel snel allebei de beentjes, hoepla in de lucht!

Familievoorstelling Festival

Deze voorstelling is in theater De Lieve Vrouw.

 

Izaline Calister

Zang

Peer de Graaf

Percussie / Zang

Stefan Blankestijn

Gitaren

Thijs Borsten

Concept / piano & gitaar

Dit programma is onderdeel van September Me
September Me maakt Amersfoort van 20 – 22 september 2019 tot hét epicentrum van de klassieke muziek. Met frisse en eigentijdse blik heeft artistiek leider Ragazze Quartet opnieuw een bijzonder festivalprogramma samengesteld, dit jaar geïnspireerd op het thema Smeltkroes. Vier met ons de grote diversiteit in muziek en reis mee naar een wereld vol kamermuziek, tango, Senegalese sabar, volksmuziek en oosterse klanken.

Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot bruisend festivalhart met heerlijke hapjes, drankjes en een bijzonder verdiepingsprogramma. 

Ga voor het volledige festivalprogramma en meer informatie naar www.september-me.nl

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!