Pink Project - Pink Floyd's Anniversary Show (Nico Alsemgeest) 2.jpg
Pink Project - Pink Floyd's Anniversary Show (Nico Alsemgeest) 3.jpg
Pink Project - Pink Floyd's Anniversary Show (Nico Alsemgeest) 5.jpg
Pink Project - Pink Floyd's Anniversary Show (Nico Alsemgeest) 4.jpg

Pink Project

Pink Floyd’s Anniversary Show

Pink Project zet al een kwart eeuw de fantastische muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer in de theaters. Naast de reguliere PF-liefhebbers heeft de band inmiddels een forse eigen fanbase opgebouwd. Voor de ‘Pink Floyd’s Anniversary Show’ heeft de groep kosten noch moeite gespaard. De setlist staat voor een groot deel in het teken van de albums ‘The Wall’ en ‘The Division Bell’, die in 2019 respectievelijk veertig en vijfentwintig jaar geleden werden uitgebracht. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan.

www.pinkproject.nl

Na afloop vindt TREK live plaats waar DJ WitKonijn een optreden verzorgt. TREK live is gratis toegankelijk.

Muziek

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!