Tania Kross_van Mozart tot Madonna (c) Imke Panhuijzen_liggendRGB.jpg

Tania Kross

Van Mozart tot Madonna

Operazangeres Tania Kross is uitgegroeid tot publiekslieveling in de Nederlandse theaters. Met haar wereldberoemde, warme mezzo en ontwapenende persoonlijkheid brengt ze u in aanraking met muziek die u anders misschien niet zo snel zouden horen. Muziek die haar eigen leven verrijkt en nu ook dat van u. ‘Van Mozart tot Madonna’ wordt een verrassende reis door de geschiedenis van achttiende-eeuwse wonderkinderen en hedendaagse popprinsessen. Een ode aan hen die zich onsterfelijk maakten met hun prachtige composities, waarin hokjes als sneeuw voor de zon verdwijnen en Tania en haar topmusici laten horen hoe dicht een genie dat in Wenen furore maakte bij een Amerikaanse popdiva kan liggen.

www.theaterbureaudemannen.nl

Na afloop vindt TREK live plaats waar DJ WitKonijn een optreden verzorgt. TREK live is gratis toegankelijk.

Muziek

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!