20170521 The Animals Portrait-19.jpg

The Animals & Friends

in Fluor

Let op: deze voorstelling is van 6 september verplaatst naar 7 maart 2020.

Deze voorstelling vindt plaats in FLUOR.

Oliemolenhof 22 3812 PB Amersfoort

In 1964 was er een explosie van Rock & Roll over de hele wereld. Midden in deze explosie zaten de Beatles, The Rolling Stones en natuurlijk The Animals. Aan de oevers van de rivier The Tyne ontstond een nieuw aanbod: een gloednieuwe stroming Rhythm & Blues die de hele wereld in zijn greep nam.

De Animals was de tweede Britse band die aan de top kwam van de Amerikaanse hitlijsten, met miljoenen verkochte exemplaren van de legendarische single 'House Of The Rising Sun'. Hierna had de band meer dan twintig top tien hits over de hele wereld. Een aantal nummers bereikten in veel landen de nummer 1 positie.

Nu, meer dan 50 jaar later, toeren John Steel & Mickey Gallagher nog steeds samen. De band heeft in Groot-Brittannië opgetreden met speciale gasten zoals Spencer Davis, blueslegende Steve Cropper, Maggie Bell en Mick Green.

Animals & Friends is een ruwe Rhythm & Bluesband die internationaal nog steeds met veel respect wordt ontvangen door fans van alle leeftijden. Wie wordt er nou niet enthousiast van rijke historie aan Animals nummers zoals: 'We Gotta Get Out Of This Place', 'I Put A Spell On You' en natuurlijk 'House Of The Rising Sun'.

FliFlu

Muziek

Exclusief € 1,50 servicekosten

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!