Top 2000 Live

Nationaal Theaterweekend

20 jaar na de eerste uitzending op Radio 2, zorgt de Top 2000 Live Band opnieuw voor een te gek muzikaal feest in het theater. Een nieuwe setlijst, die uit zijn voegen barst van herkenbare songs, laat je het ultieme Top 2000 gevoel live beleven.
Opnieuw is een heerlijke selectie gemaakt uit de grootste rock – pop-, soul- en nederbeathits, waarbij geen enkel nummer deze inmiddels befaamde Top 2000 Live Band te gek is. Kijk er niet raar van op als tijdens dit concert kippenvel wordt afgewisseld met spontaan meezingen én niet stil kunnen blijven zitten. Let’s go CRAZY!
De trouwe fans gaan verheugd zijn dat ‘Mister Top 2000’ William Kersten terug is van weggeweest en opnieuw de leadvocals voor zijn rekening neemt, samen met Tjindjara. Deze Voice of Holland finaliste was dé verrassing van het vorige seizoen. Zij worden o.a. vergezeld door zanger/gitarist Bas de Groot.

www.top2000live.nl

Na afloop vindt TREK live plaats waar Xite een optreden verzorgt. TREK live is gratis toegankelijk.

Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Exclusief pauzedrankje, inclusief bewaakte garderobe.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!