Before/After

NITE - (o.a. Noord Nederlands Toneel)

Deze voorstelling wordt op een nader te bepalen datum ingehaald. Bezoekers worden per mail op de hoogte gebracht.

37 gewone mensen doen gewone dingen. Ze draaien een gloeilamp in, bekijken een schilderij, ontdekken een grijze haar, halen een jeugdherinnering op, wachten op een hotelkamer of kibbelen op een bedrijfsborrel. Maar in het toneelstuk ‘Vorher/Nachher’ laat de Duitse schrijver Roland Schimmelpfennig in al die levens iets heel kleins verschuiven, waardoor die nooit meer zullen zijn als voorheen.

Na grote verhalen over onze fascinatie voor het leed van anderen (‘Carrousel’), het conflict tussen wereldreligies (‘Salam’) en de toekomst van de mens (‘Brave New World 2.0’) zoomt regisseur Guy Weizman met ‘Before/After’ in op het kleine. De meeste levens zijn helemaal niet groots en meeslepend, maar daardoor niet minder interessant. Misschien schuilt het diepmenselijke juist in het alledaagse. Een grote cast van dansers en acteurs brengt in deze beeldende, poëtische mozaïekvoorstelling een universum aan kleine, herkenbare verhalen tot leven, vol grote gevoelens op de vierkante millimeter.

NITE is een samenwerking tussen Noord Nederlands Toneel, Club Guy & Roni, Asko | Schönberg, Slagwerk Den Haag.

www.nite.nl

Toneel

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!