The Legends ft. Michael Varekamp - What a Wonderful Christmas (Anoek van Nunen) 2.jpg
Scènefoto 'What a Wonderful Christmas' - Fotograaf Anoek van Nunen (2).jpg
Scènefoto 'What a Wonderful Christmas' - Fotograaf Anoek van Nunen (5).jpg

What a Wonderful Christmas

The Legends ft. Michael Varekamp & Esther Hart

Louis Armstrong, Nat King Cole, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald; allemaal maakten ze iconische kerstplaten met prachtige songs waarin jazz, blues en gospel op weergaloze wijze samenkomen. Deze ouderwetse feelgoodmuziek inspireerde The Legends onder leiding van trompettist, zanger en verteller Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens om een kerstprogramma te maken in de geest van Louis Armstrong. En dat lukte voortreffelijk, laat NRC Handelsblad weten: “Jazzconcert met verrukkelijke kerstsfeer.”

Stap in Santa’s arrenslee en reis door ‘Winter Wonderland’, waar je bij een knisperend haardvuur geniet van ‘Silent Night’ en ‘Let it Snow’ en al die andere prachtige kerstsongs. Speciale gast is zangeres Esther Hart.

www.thelegends.biz

Deze avond serveert TREK theaterkeuken & café een speciaal kerstmenu.

 

Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Let op: in verband met de kerstdrukte in het centrum verwachten wij dat de parkeergarage deze dag erg druk zal zijn. Wij vragen u indien mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen.

reserveer uw tafel

in trek

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!