Wouter Harbers.jpg

Wouter Harbers, piano - ma 2 sep

Feestelijke start!

Een pianoconcert op de maandagochtend… Wie had ooit verwacht dat daar maandelijks een bomvolle zaal enthousiaste luisteraars op af zou komen? Afgelopen seizoen nam pianist Wouter Harbers de proef op de som. Wouter: ‘Het succes van deze serie was echt een verrassing! Er waren zo veel mensen elke maand weer blij, dat we bijna besloten de hele zomer door te gaan…’
Vanaf 2 september start een tweede editie. U bent weer elke eerste maandagochtend van de maand van harte uitgenodigd in de prachtige Sint Aegtenkapel voor een gratis koffieconcert!
Maandagochtend 2 september start de serie met een feestelijk openingsconcert. Wouter neemt zelfs een heel strijkkwartet mee: het professionele Bach Quartet. ‘We spelen een programma vol feestelijke muziek uit Wenen.’ Van Mozarts lichtvoetige Romance, via een ontroerend Adagio van Beethoven, naar een dansende Rondo all' Ungarese. Beleef samen een vrolijke ochtend in Wenen...!
Vanaf 2 september bent u vervolgens tot en met april 2020 elke eerste maandagochtend van de maand van harte welkom voor een koffieconcert in de kapel. Wouter neemt diverse topmusici mee, en praat de programma’s op een toegankelijke en luchtige manier aan elkaar. Kom tenminste één keer proberen of dit iets voor u is!
Deze reeks Koffieconcerten is een sociaal initiatief van Stichting Gouden Dagen en pianist Wouter Harbers, en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij hoofdsponsor Bouwbedrijf Schoonderbeek. U kunt gratis naar binnen, na afloop is er een collecte. Het concert begin om 10:30u en duurt ongeveer een uur. Er is koffie verkrijgbaar vanaf 9:40u, de zaal is open vanaf 10:10u. Iedereen is welkom, maar stuur wel vooraf een mailtje naar info@wouterharbers.nl of bel 06 - 2676 3338.

Klassieke muziek

Reserveer een zitplaats via info@wouterharbers.nl

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!