Wouter Harbers.jpg

Wouter Harbers, piano - ma 4 nov

Muzikale Sprookjes

Zoekt u een leuk uitje op een doordeweekse ochtend? Of bent u verzot op sprookjes? Kom dan maandagochtend 4 november naar de Sint Aegtenkapel! In deze sfeervolle concertzaal nemen pianist Wouter Harbers en violist Robert Cekov u graag mee naar een andere wereld: de wereld van de muzikale sprookjes!
We beginnen met het vrolijke muziekje uit de paddenstoelen van het sprookjesbos in de Efteling! Daarna gaan we naar een prachtig Zwanenmeer, met betoverende muziek van Tchaikovsky. Hoe anders is het treurlied van Ravel, waarin hij huilt om een gestorven prinses… Huil mee met de Pavane.
Vervolgens trekken we naar de bergen van Noorwegen. Hier worden al eeuwenlang spannende volksverhalen doorverteld. Grieg zette ze op muziek in zijn spannende Peer Gynt Suite. De muziek begint met een rustige ochtendschemering en eindigt in een extatische Trollendans!
En we sluiten het concert af met de sensationele Danse Macabre van Saint-Saëns, waar in de Efteling zelfs een hele attractie omheen is gebouwd.
Kom meegenieten bij dit concert voor jong en oud… Maandagochtend 4 november, in de Sint Aegtenkapel te Amersfoort. Vooraf kunt u vanaf 9:40u koffie drinken, de zaal gaat open om 10:10u en het concert begint om 10:30u en duurt tot 11:30u. De koffieconcerten zijn een sociaal initiatief van Stichting Gouden Dagen en pianist Wouter Harbers, met als hoofdsponsor Bouwbedrijf Schoonderbeek. Entree gratis, collecte na afloop. Reserveer vooraf via info@wouterharbers.nl (let op: vanwege de grote belangstelling is reserveren verplicht).

 

Klassieke muziek

Reserveer een zitplaats via info@wouterharbers.nl

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!