Wouter Harbers.jpg

Wouter Harbers, piano - ma 6 apr

Erbarme Dich

Laat u raken door de mooiste aria allertijden: het ‘Erbarme Dich’ uit de Mattheus-Passion. Middenin de Passietijd voeren alt Marianne Selleger en pianist Wouter Harbers dit meesterwerk voor u uit in de Sint Aegtenkapel te Amersfoort.
Ze hebben samen een programma opgesteld met een selectie van de mooiste aria’s voor de Passietijd. Van delen uit het Stabat Mater van Pergolesi tot het Ave Maria van Caccini, en van Händels ‘Lascia ch’io pianga’ tot een Jiddisch liedje…
Pianist Wouter Harbers weeft melancholische pianomuziek door het programma, en samen sluiten ze af met ‘We will mee again’ van Vera Lynn.
Kom ook naar dit koffieconcert in de Sint Aegtenkapel te Amersfoort! Hartelijk welkom, maandagochtend 6 april. Vooraf kunt u vanaf 9:40u koffie drinken, de zaal gaat open om 10:10u en het concert begint om 10:30u en duurt tot 11:30u. De koffieconcerten zijn een sociaal initiatief van Stichting Gouden Dagen en pianist Wouter Harbers, met als hoofdsponsor Bouwbedrijf Schoonderbeek. Entree gratis, collecte na afloop. Reserveer vooraf via info@wouterharbers.nl (let op: vanwege de grote belangstelling is reserveren verplicht).

Klassieke muziek

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!