Wouter Harbers.jpg

Wouter Harbers, piano - ma 7 okt

Reis door de tijd

Bachs muziek zijn eigenlijk levende museumstukken van 300 jaar oud! Pianist Wouter Harbers begint er zijn muzikale tijdreis mee… Reis mee naar het Duitsland van 1700, als startpunt van dit muzikale avontuur!
Na de vrolijke barok belanden we in de deftige Klassieke Periode, met muziek van Mozart. Dan de poëzie van de Romantiek, met muziek van Schubert, Brahms en Fauré. Wist u dat Chopin en Rachmaninoff zich concreet door Bach lieten inspireren? Wouter laat het u graag horen in enkele préludes van deze drie heren.
Uiteindelijk belanden we via Satie bij de moderne klanken van Einaudi… Dankzij het chronologische programma en de toelichtingen van de pianist hoort u duidelijk de ontwikkeling van de muziek in een programma vol muzikale pareltjes!
Hartelijk welkom in de prachtige Sint Aegtenkapel, maandagochtend 7 oktober. Vooraf kunt u vanaf 9:40u koffie drinken, de zaal gaat open om 10:10u en het concert begint om 10:30u en duurt tot 11:30u. Dit concert is een sociaal initiatief van Stichting Gouden Dagen en pianist Wouter Harbers, met als hoofdsponsor Bouwbedrijf Schoonderbeek. Entree gratis, collecte na afloop. Reserveer vooraf via info@wouterharbers.nl (let op: vanwege de grote belangstelling is reserveren verplicht).

Klassieke muziek

Reserveer via info@wouterharbers.nl

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!